Produsele 97 - 120 din 324

pe pagina
Pagina:
 1. 3
 2. 4
 3. 5
 4. 6
 5. 7

Grila  Lista 

Set Descending Direction
 • CEAI HAMEI 20gr.

  CEAI HAMEI 20gr.

  In hiperexcitabilitate nervoasa si sexuala, insomnii, anorexie, anemie, tulburari digestive, guta, diskinezie biliara, colecistite.

  Pret: 3,49 RON

 • CEAI HEPATIC 2 25gr.

  CEAI HEPATIC 2 25gr.

  Ceaiul reuneste plante folosite traditional, asociate si dozate optim, care protejeaza tesutul hepatic si mentine buna functionare a ficatului.

  Pret: 4,59 RON

 • CEAI HEPATIC 50gr.

  CEAI HEPATIC 50gr.

  Actiunea terapeutica a acestui ceai este conferita de proprietatile hepatoprotectoare, decongestive, detoxifiante si regeneratoare hepatice ale principiilor active din galbenele. Salvia si verbina au actiune antiinflamatoare si coleretic-colagoga (stimuleaza producerea si eliminarea bilei). Isopul impiedica infiltrarea grasa hepatica. Toate aceste plante sustin buna functionare a ficatului si vezicii biliare.

  Pret: 8,99 RON

 • CEAI IARBA FETEI FLORI 25gr.

  CEAI IARBA FETEI FLORI 25gr.

  Iarba fetei este eficienta pentru prevenirea migrenelor.

  Pret: 25,99 RON

  Pret: 23,99 RON

 • CEAI IARBA FIARELOR 30gr.

  CEAI IARBA FIARELOR 30gr.

  Iarba fiarelor(radacina) are si efecte pozitive, interne si externe. Iarba fiarelor poseda remarcabile proprietati expectorante (indicata mai ales in tratarea bronsitei, daca e preparata sub forma de infuzie), avand, de asemenea, efecte vermifuge, diuretice.

  Pret: 19,99 RON

  Pret: 18,99 RON

 • CEAI IARBA SARPELUI 30gr.

  CEAI IARBA SARPELUI 30gr.

  Are rol antibiotic, astrigent, antispectic, depurativ, calmant, sudofiric, antitumoral, antiinflamator.

  Pret: 10,99 RON

  Pret: 8,99 RON

 • CEAI IARBA SFANTULUI ION 40gr.

  CEAI IARBA SFANTULUI ION 40gr.

  Stimuleaza si tonifica sistemul nervos, inlatura insomnia, slabiciunea si starile depresante, amelioreaza memoria.

  Pret: 35,99 RON

  Pret: 33,99 RON

 • CEAI IARBA-TALHARULUI 20gr.

  CEAI IARBA-TALHARULUI 20gr.

  Planta se foloseste si la tratamentul durerilor de cap, este un mijloc sedativ in durerile premenstruale, in probleme nervoase. Trateaza cu succes insomniile.

  Pret: 8,49 RON

  Pret: 7,49 RON

 • CEAI IASOMIE 20gr.

  CEAI IASOMIE 20gr.

  Ceaiul de iasomie imbunatateste circulatia sangelui, regland in acelasi timp si tensiunea arteriala. Gustul unei cesti cu ceai de iasomie este suav si calmant, dar are si rol de imbunatatire a circulatiei si de reglare a tensiunii.

  Pret: 48,99 RON

 • CEAI IEDERA FRUNZE 25gr.

  Iedera frunze pentru ceai

  Infuzia de Iedera este recomandat ca adjuvant in: combaterea tusei, provocarea fluxului menstrual intarziat, dureri reumatice, sciatica, ulceratii, combaterea raiei, celulite, parestezie, cefalee.

  Pret: 5,79 RON

  Pret: 4,99 RON

 • CEAI ISOP 25gr.

  CEAI ISOP 25gr.

  Substanta amara (hisopina) ce se gaseste in isop contine multe minerale, extrem de eficiente organismului, cum ar fi: calciu, sodiu, fosfor, fier, cupru, sulf, mangan, aluminiu etc., elemente fara de care am fi anemici.

  Pret: 3,49 RON

 • CEAI JNEAPAN MUGURI 30gr.

  CEAI JNEAPAN MUGURI 30gr.

  Mugurii si ramurile cu cetina contin un ulei volatil, tanin, rezine, vitamina C si substante minerale. Prin distilare cu vapori de apa se obtine uleiul volatil, galbui, cu miros placut si gust la inceput dulceag, apoi amar arzator.

  Pret: 6,49 RON

 • CEAI LAXATIV 50gr.

  CEAI LAXATIV 50gr.

  Contribuie la echilibrarea unui tranzit intestinal lent, facilitand o eliminare usoara!

  Pret: 8,99 RON

 • CEAI LEMN DULCE RADACINA (PULBERE) 25gr.

  CEAI LEMN DULCE RADACINA (PULBERE) 25gr.

  Expectorant si emolient, antiulceros, cicatrizant, antispastic, antiinflamator de tip cortizonic si mineralocorticoid, estrogenic, analgezic, bacteriostatic, imunostimulent, laxativ sau purgativ (in functie de doza), diuretic.

  Pret: 3,99 RON

 • CEAI LEMNUL DOMNULUI 25gr.

  CEAI LEMNUL DOMNULUI 25gr.

  Lemnul Domnului este totodata un stimulator al digestiei si al apetitului. Contribuie eficient la vindecarea afectiunilor respiratorii, chiar si a unor afectiuni pulmonare grave si are un efect de reglare asupra sistemului nervos si genital.

  Pret: 27,99 RON

 • CEAI LEURDA 20gr.

  CEAI LEURDA 20gr.

  Leurda are o actiune puternic antibacteriala. Frunzele sale mai pot avea actiune antiseptica. Hipotensiva, hemostatica, antiseptica intestinal si pulmonar, antitoxica, vermifuga, febrifuga, hipocolesterolemianta.

  Pret: 5,49 RON

  Pret: 3,99 RON

 • CEAI LEUSTEAN 25gr.

  CEAI LEUSTEAN 25gr.

  In medicina traditionala, leusteanul este considerat un diuretic natural si un remediu eficient impotriva infectiilor urinare, curatarea sangelui, calmarea eruptiilor pielii, durerilor de cap si cele provocate de guta si reumatism, ajuta la eliminarea lichidului din plamani si elimina durerile in gat.

  Pret: 6,99 RON

 • CEAI LEVANTICA LAVANDA 20gr.

  CEAI LEVANTICA LAVANDA 20gr.

  Are un puternic efect calmant.Un efect deosebit de bun il are levantica în tratamentul afectiunilor glandei tiroide (pentru gusa), stari de lesin, ameteli, melancolie. Sub formă de bai complete sau bai de sezut, levantica se foloseste în tratamentul bolilor de nervi sau pentru cicatrizarea ranilor.

  Pret: 4,49 RON

  Pret: 3,79 RON

 • CEAI LICHEN DE PRUN 20gr.

  CEAI LICHEN DE PRUN 20gr.

  Se intrebuinteaza ca tonic si febrifug. Decoctul, indulcit cu miere sau zahar este indicat in boli de piept, mai ales in tratamentul tuberculozei pulmonare.

  Pret: 9,99 RON

 • CEAI LICHEN MUSCHI PIATRA 20gr.

  CEAI LICHEN MUSCHI PIATRA 20gr.

  Adjuvant in tratarea bolilor canceroase, afectiuni ale splinei si ficatului, intestinului gros, hemoroizi, erizipel, insuficienta pancreatica, stari de voma, bronsita, laringita, anorexie, diabet, nefrite.

  Pret: 3,99 RON

 • CEAI LIMBA CAINELUI 25gr.

  CEAI LIMBA CAINELUI 25gr.

  Administrarea limbii cainelui in mod regulat duce la aparitia unei tulburari hepatice, cunoscute sub denumirea de boala hepatica veno-ocluziva, manifestata prin dureri intense, procese inflamatorii abdominale si scaderea volumului de urina eliminata zilnic.

  Pret: 17,99 RON

 • CEAI LIMBA MIELULUI 25gr.

  CEAI LIMBA MIELULUI 25gr.

  Bronsita, gripa, febra, tuse, boli reumatice, depresii, edeme, retentii urinare, palpitatii, infectii ale cailor respiratorii superioare, hiperhidroza, stimuleaza secretia lactata, convalescent. Se administreaza sub forma de infuzie, decoct, tinctura.

  Pret: 3,99 RON

  Nu se afla in stoc

 • CEAI LINARITA 20gr.

  CEAI LINARITA 20gr.

  Se intrebuinteaza in afectiuni hepato-biliare, afectiuni ale cailor urinare, ca antihemoragic, diuretic, purgativ, pentru curatirea pielii, acnee.

  Pret: 8,69 RON

 • CEAI LIPICIOASA 20gr.

  CEAI LIPICIOASA 20gr.

  Lipicioasa intensifica circulatia la nivelul sistemului limfatic, elimina stazele si congestiile de la acest nivel.

  Pret: 8,99 RON

  Pret: 6,99 RON

Produsele 97 - 120 din 324

pe pagina
Pagina:
 1. 3
 2. 4
 3. 5
 4. 6
 5. 7

Grila  Lista 

Set Descending Direction