Comenzile de pe www.magazinplantemedicinale.ro vor fi expediate prin metoda selectata.

Comanda minima este de 15.00 lei.

 

Metode de plasare a comenzii:

• online

• telefonic: +40744.903.647

• email: magazinplantemedicinale@yahoo.com

 

Costuri de livrare:

Curier Colet: 22.99 lei taxa pentru primul kilogram+1leu/fiecare kg. suplimentar. Timp de tranzit: 1 zi lucratoare (se livreaza si sambata cu o taxa suplimentara de 7 lei). Comanda va fi livrata in maxim 1 zi lucratoare de la preluare, in general comenzile primite pana la ora 09:30 se proceseaza in aceeasi zi. Daca localitatea dvs. nu figureaza in lista de localitati actualizata se va percepe o taxa de 1leu/km suplimentar, dar veti fi notificat in prealabil, nu se expediaza fara acordul dvs.

Curier plic*pret redus*: 20.99 lei taxa pentru primul kilogram+1leu/fiecare kg. suplimentar. Timp de tranzit: 1 zi lucratoare (se livreaza si sambata cu o taxa suplimentara de 7 lei). Comanda va fi livrata in maxim 1 zi lucratoare de la preluare, in general comenzile primite pana la ora 09:30 se proceseaza in aceeasi zi. Daca localitatea dvs. nu figureaza in lista de localitati actualizata se va percepe o taxa de 1leu/km suplimentar, dar veti fi notificat in prealabil, nu se expediaza fara acordul dvs.

Posta : 18.99 lei .taxa fixa indiferent de distanta sau de numarul produselor comandate.Nu se livreaza la domiciliu, trebuie sa va deplasati la oficiul postal de care apartine adresa dumneavoastra. Timp de tranzit 2-4 zile lucratoare. Comanda va fi livrata in maxim 2 zile lucratoare de la data preluarii.

Posta *FRAGIL*: 23.99 lei . taxa fixa indiferent de distanta sau de numarul produselor comandate.Nu se livreaza la domiciliu, trebuie sa va deplasati la oficiul postal de care apartine adresa dumneavoastra. Timp de tranzit 2-4 zile lucratoare. Comanda va fi livrata in maxim 2 zile lucratoare de la data preluarii.


 Metode de plata:
• plata ramburs, la ridicarea produselor comandate .

• plata prin virament bancar, inainte de livrare.

 

Costuri de ambalare, manipulare sau alte costuri: NU SE PERCEP.