Suntem un site nou, de aceea dorim sa ne acceptati scuzele pentru eventuale lucruri pe care le-am omis. Apreciem orice sugestie, este binevenita, si, daca va fi cu putinta, o vom pune in aplicare. Daca nu ati gasit planta medicinala cautata de dumneavoastra, va rugam sa ne scrieti si vom incerca sa o gasim si livram.

 

Produsele noastre sunt in totalitate din natura, nu sunt plante medicinale de cultura, nu sunt stropite cu insecticide sau pesticide, sunt uscate in mod natural, durata de uscare fiind mult mai indelungata, dar prin care se urmareste ca principiile active pe care fiecare planta in parte le contine sa fie conservate si pastrate in conditii optime.


Ceea ce noi vindem nu veti gasi in alta parte tocmai datorita grijei si atentiei cu care tratam recoltarea, uscarea si pastrarea lor.


Pentru noi pe primul loc este pasiunea si sufletul pe care il punem, si pe ultimul loc este ca si afacere. Ca si planuri de viitor dorim sa extindem numarul de plante medicinale cu plante noi din Romania, dar si de peste hotare.

 

Printre clienti ca dumneavoastra mai sunt si persoane care considera ca "poate" unele dintre produsele noastre au un pret mai ridicat, principiul nostru este "calitate, nu cantitate", posibil ca pe alte site-uri sa gasiti acelasi produs (ca si denumire) la un pret mai mic sau o cantitate mai mare, dar trebuie sa comparati si calitatea inainte de a face alegerea corecta.

 

In speranta ca va veti convinge de cele scrise mai sus, va dorim cumparaturi placute si va asteptam sa reveniti!

 

 

DESPRE PRODUSELE NOASTRE - PREZENTARE SI AMBALARE

 

Marea majoritate a produselor noastre (plantele medicinale) sunt intregi, vrac, le puteti folosi si pentru prepararea de tincturi, uleiuri, creme etc. Dupa cum a-ti observat se impart in doua categorii, "Vrac" si "La Legatura", cele "Vrac" nu sunt ambalate precum ceaiurile la pliculet/cutie care le gasiti in comert, ele sunt intregi, vrac, vin ambalate intr-un plic de carton. Plantele "La Legatura" sunt intregi, asa cum le gasiti dumneavoastra in natura.

 

Noi folosim termenul de "Ceai" in descrierea produsului doar pentru ca dumneavoastra sa le puteti identifica mai usor cand utilizati un motor de cautare gen "Google" "Yahoo" "Bing" etc.