CEAI SPANZ RADACINA 100gr.

Pret: 15,99 RON

  • Buy 3 for 13,99┬áRON each and Salveaza 13%

Sumar

Spanzul (Helleborus purpurascens) si Marul-Lupului (Aristolochia clematitis) sunt doua plante considerate toxice, dar care, daca sunt folosite intr-un dozaj corespunzator, pot avea efecte terapeutice deosebite in terapia bolnavilor de cancer.

CEAI SPANZ RADACINA 100gr.

Imagini

Detalii

Spanz (Helleborus purpurascens)

 

Radacina de spanz cruda(verde), doar in sezon, la pretul de 129.99 lei/kg.

Spanz si marul-lupului in terapia bolnavilor de cancer. Daca doriti radacina cruda (verde, neuscata) va rugam sa ne contactati prin formularul de comanda sau email, iar daca este in perioada anului in care se poate recolta va putem expedia si in stare cruda.

 

Spanzul (Helleborus purpurascens) si Marul-Lupului (Aristolochia clematitis) - o planta cunoscuta si sub denumirea populara de curcubetica - sunt doua plante considerate toxice, dar care, daca sunt folosite intr-un dozaj corespunzator, pot avea efecte terapeutice deosebite in terapia bolnavilor de cancer.

 

Potrivit multor cercetatori aceasta planta toxica are certe proprietati anticancerigene (in special de lizare a tumorilor si imunostimulatoare). Depasirea dozei de toxicitate si utilizarea interna vreme indelungata, fara pauze, poate duce la efecte contrare (activarea celulelor canceroase). Potrivit cercetarilor de pana acum, trebuie respectata urmatoarea doza: spanz - pulbere de rizomi si radacina 0,2-1 g de 3 ori/zi .

 

Afectiuni in care este utilizata: -uz intern: amenoree, inflamatii ale intestinului gros; -uz extern: reumatism abarticular, nevralgie sciatica.

 

VA RUGAM CA INAINTE DE ACHIZITIONARE SI FOLOSIRE SA CONSULTATI UN MEDIC SAU TERAPEUT CARE SA VA POATA RECOMANDA O SCHEMA DE TRATAMENT, ESTE FOARTE TOXIC FOLOSIT IN CANTITATI MARI, ARE CALITATI TERAPEUTICE FOARTE PUTERNICE, POATE DUCE LA REACTII ADVERSE SEVERE DACA SE DEPASESC ANUMITE DOZE (CARE SE STABILESC IN FUNCTIE DE GREUTATE, AFECTIUNE, VARSTA).

 

Alte denumiri: barba-lupului, bojotel, botatel, coada-popii, cucurig, iarba-nebunilor, ouale-popii, poranici, spant, spunz, spinz.

 

Recomandam si frunzele de papaya, rezultate foarte bune!