CEAI VERDE JINXUAN OOLONG TEA 40gr.

Pret: 28,99 RON

Sumar

Ceaiul “Jinxuan” pe care magazinul nostru online il comercializeaza este cultivat si recoltat in munti la o inaltime de peste 1200 metri deasupra nivelului marii. Principala caracteristica a acestui ceai este ca dupa fermentare, el produce o aroma naturala de lapte, are un gust proaspat, dulce si echilibrat, este un ceai indragit de catre iubitorii de ceai adevarat.

CEAI VERDE JINXUAN OOLONG TEA 40gr.

Imagini

Detalii

Jinxuan Oolong Tea


Furnizorul nostru a castigat Medalia de Aur la concursul international de ceaiuri din Japonia in august 2009 ce a fost organizat de catre Asociatia Mondiala pentru Ceai Verde.

In anul 1981 Centrul de cercetare si dezvoltare a ceaiului (Tea Research and Extension Station TRES) a dezvoltat un ceai taiwanez cultivat, numit TTES nr.12 (sub alta denumire “JINXUAN”). Frunzele de ceai sunt de forma ovala si culoare verde inchis.

Ceaiul “Jinxuan” pe care magazinul nostru online il comercializeaza este cultivat si recoltat in munti la o inaltime de peste 1200 metri deasupra nivelului marii. Principala caracteristica a acestui ceai este ca dupa fermentare, el produce o aroma naturala de lapte, are un gust proaspat, dulce si echilibrat, este un ceai indragit de catre iubitorii de ceai adevarat.

 

Mod de preparare ceai verde-Oolong green tea (metoda traditionala thailandeza) 5 pasi:

    6 grame/200ml apa clocotita.(80-100°C)

1. puneti frunzele de ceai in ibric(de preferat din portelan);

2. adaugati apa fierbinte pana la jumatatea ibricului si apoi aruncati apa imediat(pentru a spala frunzele de ceai);

3. turnati apa fierbinte peste frunzele de ceai, in ibric, puneti capacul, turnati apa fierbinte si peste ibric pentru a-l mentine cald. asteptati 1 minut;

4. strecurati ceaiul in alta cana;

5. serviti.

Puteti proceda la fel din aceleasi frunze de 6-8 ori, doar intervalul de timp care se lasa acoperit trebuie redus.