CEAI COACAZ NEGRU 30gr.

Pret: 8,99 RON

Sumar

Antialergic, antiinflamator si antioxidant prin continutul de antociani si fenoli, imunomodulator - mareste rezistenta organismului la infectii, cardiovascular prin continutul de rutozid, diuretic.

CEAI COACAZ NEGRU 30gr.

Imagini

Detalii

Coacaz negru frunze (Folium Ribes nigrum)


Proprietati: antialergic, antiinflamator si antioxidant prin continutul de antociani si fenoli, imunomodulator - mareste rezistenta organismului la infectii, cardiovascular prin continutul de rutozid, diuretic.


Recomandari: complementar in: alergii diverse de natura digestiva sau respiratorie, alergii de sezon, astm bronsic, rinite alergice, reumatism articular; intarirea imunitatii naturale; stimularea formarii globulelor rosii; dezvoltarea oaselor la copii si tonifierea oaselor la adulti; afectiuni coronariene si vasculare, hipertensiune, cefalee de natura vasomotorie; marirea acuitatii vizuale; stimularea diurezei, eliminarea acidului uric si a calculilor urinari.


Afectiuni in care este utilizat: -uz intern: ateroscleroza, arterita, trombageita obliteranta, hipertensiune, litiaza urica, reumatism, gura, rinite, rinosinuzite, alcoolism, afectiuni cardiace, sedativ, hipotensiv, diuretic; -uz extern: reumatism, crapaturi de piele, artroze, periartrita scapulohumerala.


Mod de administrare intern: infuzie din 1 lingura frunze la 200ml de apa in clocot. Se beau 3 cani de ceai pe zi. In afectiuni vasculare sau pentru eliminarea acidului uric si uratilor cura dureaza 6 luni pe an.