Comenzile de pe www.magazinplantemedicinale.ro vor fi expediate prin Curier sau Posta.

Comanda minima este de 15.00 lei.

 

Metode de plasare a comenzii:

• online

• telefonic: +40744.903.647

• email: magazinplantemedicinale@yahoo.com

 

Costuri de livrare*:

Curier Plic ***Pret redus***: 16.99 lei taxa fixa indiferent de numarul produselor comandate. Timp de tranzit: 1 zi lucratoare (se livreaza si sambata). Comanda va fi livrata in maxim 1 zi lucratoare de la preluare, in general comenzile primite pana la ora 09.30 se proceseaza in aceeasi zi. Daca localitatea dvs. nu figureaza in lista de localitati actualizata se va percepe o taxa de 1leu/km suplimentar, dar veti fi notificat in prealabil, nu se expediaza fara acordul dvs.

Curier Colet: 18.99 lei taxa pentru primul kilogram+1leu/fiecare kg. suplimentar. Timp de tranzit: 1 zi lucratoare (se livreaza si sambata). Comanda va fi livrata in maxim 1 zi lucratoare de la preluare, in general comenzile primite pana la ora 09:30 se proceseaza in aceeasi zi. Daca localitatea dvs. nu figureaza in lista de localitati actualizata se va percepe o taxa de 1leu/km suplimentar, dar veti fi notificat in prealabil, nu se expediaza fara acordul dvs.
Posta : 15.99 lei
taxa fixa indiferent de distanta sau de numarul produselor comandate. Timp de tranzit 2-4 zile lucratoare. Comanda va fi livrata in maxim 2 zile lucratoare de la data preluarii.

Posta *FRAGIL*: 15.99 lei+1.00 leu taxa fixa indiferent de distanta sau de numarul produselor comandate. Timp de tranzit 2-4 zile lucratoare. Comanda va fi livrata in maxim 2 zile lucratoare de la data preluarii.

*Informatii importante: Daca a-ti selectat una dintre metodele de livrare de mai sus iar aceasta nu se incadreaza ca volum sau cantitate, metoda de livrare va fi automat schimbata conform celei specifice. Exemplu: daca a-ti ales la o comanda metoda de livrare "curier plic" iar dvs. aveti produse care pe total se incadreaza la "curier colet", veti fi taxat la "curier colet" si nu "curier plic".

 

OFERTA:

Pentru 1 Like pe facebook beneficiati de 5% reducere pentru toate comenzile dumneavoastra (trimiteti un email sau sunati pentru confirmare).Metode de plata:
• plata ramburs, la ridicarea produselor comandate .

• plata prin virament bancar, inainte de livrare, caz in care costul transportului prin Curier (plic) se reduce cu 5 lei.

 

Costuri de ambalare, manipulare sau alte costuri: NU SE PERCEP.