CEAI SPILCUTA FLORI 25gr.

Pret: 18,99 RON

Pret: 12,99 RON

Sumar

Spilcuta este eficienta pentru prevenirea migrenelor.

CEAI SPILCUTA FLORI 25gr.

Detalii

Spilcuta flori (Tanacetum Parthenium)


Spilcuta este eficienta pentru prevenirea migrenelor.


Spilcuta contine o multitudine de substante benefice pentru combaterea proceselor din organism responsabile de aparitia migrenelor. Dintre aceste substante regasite in alcatuirea spilcutei cea mai cunoscuta este partenolidul.


Precautii in ceea ce priveste spilcuta:

Administrata ca forma de tratament pentru perioade scurte de timp, spilcuta nu prezinta riscuri asupra organismului. Efectele secundare ale acestei plante cuprind manifestari ca dispepsie, constipatie, balonari, flatulenta, senzatie de voma si varsaturi, alaturi de stare de nervozitate, senzatie de ameteala, dureri de cap, insomnie, rigiditate la nivelul articulatiilor, stare de oboseala, modificari menstruale, iritatii, palpitatii si cresterea in greutate.

Siguranta administrarii spilcutei pentru o perioada mai mare de 4 luni nu a fost stabilita .

In cazul persoanelor cu un grad mare de sensibilitate la rugina (Senecio jacobala), crizanteme, galbenele sau margarete, exista riscul ca spilcuta sa cauzeze reactii alergice. Astfel, persoanele aflate in aceasta situatie trebuie sa consulte medicul specialist inainte de a incepe un tratament pe baza de spilcuta.

 

Contraindicatii: femeile insarcinate sau care alapteaza;persoanele care in urmatoarele 14 zile vor avea o interventie chirurgicala, creste riscul de aparitie a hemoragiilor.

 

Alte denumiri: Tanacetum Parthenium, Chrysanthemum Parthenium, Chrysanthemum praealtum, Leucanthemum Parthenium sau Pyrethrum Parthenium.