CEAI LIPICIOASA 20gr.

Pret: 4,99 RON

Pret: 3,99 RON

Sumar

Lipicioasa intensifica circulatia la nivelul sistemului limfatic, elimina stazele si congestiile de la acest nivel.

CEAI LIPICIOASA 20gr.

Imagini

Detalii

Lipicioasa (Galium aparine)

 

Lipicioasa trateaza starile de insomnie. Planta este utilizata atat intern, sub forma de infuzie, dar si extern, ca si cataplasma pentru rani. De asemenea, infuzia (doua lingurite la o cana cu apa fierbinte), bauta de trei ori pe zi, imbunatateste functiile ficatului, luptand impotriva hepatitei. In plus, infuzia se recomanda si in starile febrile, curatind organismul de toxine.


Galium aparine contine substante numite asperuloside, ce produc hormoni meniti sa stimuleze activitatea aparatului circulator. Daca aveti o circulatie periferica deficitara puteti remedia aceasta problema cu infuzie din lipicioasa, dar si facand bai cu fiertura din aceasta planta. Puneti la fiert doua maini cu planta in doi litri de apa, pentru aproximativ zece minute. Adaugati fiertura in apa din cada si stati in ea o jumatate de ora.


Galium aparine previne aparitia celulelor canceroase si le distruge in cazul in care boala este deja instalata! Lipicioasa poate sa reprezinte un bun adjuvant in tratarea cancerului, prin ajutorul dat organismului de a elimina cantitatea mare de toxine ce este generata atat de starea patologica a organismului, precum si de tratamentul medical chimio-terapeutic care se administreaza.


Lipicioasa intensifica circulatia la nivelul sistemului limfatic, elimina stazele si congestiile de la acest nivel. Prin acest mecanism se amorseaza procese intense de mobilizare si extragere a toxinelor si micro-organismelor daunatoare din organism (bacterii, fungi daunatori etc.), care sunt apoi eliminate prin urina, datorita intensificarii diurezei.


Datorita acestor actiuni, planta este un remediu valoros in tratarea limfadenitei, a diferitelor infectii, a bolilor de piele si de asemenea, in uz curent, pentru mentinerea unui tonus general optim, bazat pe o buna curatare interna a organismului.